@prwinND Πραγματικά, ο μεγαλύτερος υπεύθυνος για την δημιουργία αθέμιτου ανταγωνισμού, είναι το ίδιο το κράτος! Που η δουλειά του είναι να προστατεύει την αγορά με διαφάνεια και αποτελεσματικό έλεγχο! Μιλάμε για συμμορία που τιμωρεί την αγορά... με την ανικανότητα και την διαφθορά της!
@commonsense491 Τι τον νοιάζει τον μισθωτό η οικονομία με την γενική έννοια? Τόσο δύσκολο είναι να καταλάβουν εκεί στην κυβέρνηση, οτι αν έχεις έναν μισθό που ανέβηκε 10% στα 5 τελευταία χρόνια, και με όλα να έχουν παει πάνω 30-50%, οτι ζει χειρότερα?
@strapongiannos Εν το μεταξύ, δεν θα είναι μόνο ο πιτσαράς και ο φούρναρης.... λογικά, σε τόσο διεφθαρμένη χώρα, θα έπρεπε να είναι καμία εκατοστή ακόμα τέτοια μπουμπούκια με το ασκέρι τους....ελπίζω να μην κάνουν καμία μλκ και κλείσουν τις φυλακές Κορυδαλλού, έχουμε πολλούς νέους κατοίκους
@prwinND Ποιον λες? Τον εκβιαστή της Κηφισιάς? Που ως Δήμαρχος Κηφισιάς τα έπαιρνε από παντού και τον κατήγγειλε ένας εργολάβος! Η δίκη έφτασε Στρασβούργο και καταδικαστήκαμε από το ΕΔΔΑ! Γιατί εν το μεταξύ, η συμμορία τον έκανε βουλευτή με ασυλία! Την όποια δεν ηραν 2 φορές στη βουλή! 😜
@EvanVlacho Στην Ιαπωνία πάντως, στα τραίνα υψηλής ταχύτητας, δεν είχαν ποτέ θανατηφόρο ατύχημα εδώ και 60 χρόνια. Είχαν συγκρούσεις και εκτροχιασμούς, αλλά όχι θάνατο.
@Osiaosiaosia Όλα είναι πιθανά, όταν έχεις έναν ΠΘ που ο κουμπάρος του ο Γ. Μαλακος ήταν στην φυλακή. Δεν έχετε όλοι σας κάποιον κουμπάρο, που να έχει κάνει φυλακή?
@spigaro Ο Μπακαίμης είναι ακόμα εκτός φυλακής, γιατί αρχειοθετούν τις μηνύσεις εναντίων του. Δεν μιλάμε για έναν απλά επίορκο, μιλάμε για σύσταση συμμορίας
@BTzimourtos@EvanVlacho Σου έγραψα ήδη τόσα πράγματα, και αυτό είναι το επιχείρημα σου? Τόσο πολύ το σκέφτηκες? Συζήτηση έμαθες ποτέ να κάνεις? Γνωρίζεις τι είναι ερώτηση, απάντηση και τι είναι το επιχείρημα?
@BTzimourtos@EvanVlacho Οι διαφορές μέχρι τώρα είναι. Έκρηξη, πυρόσφαιρα, αλλοίωση πεδίου με βίαιη απομάκρυνση και διασκορπισμό του υποκειμένου εδάφους, σε αφύλακτα οικόπεδα, ασφαλτοστρωση, άμεση απαίτηση των ψηφιακών δεδομένων από τις αρχές, αποκλεισμός χώρου, άμεση ακρόαση συνομιλιών κλπ κλπ κλπ
@ApproachNemesis Έχει διαφορά ο θάνατος από λάθος, με τον θάνατο από διαφθορά. Μην ξεχνάμε οτι ο γόνος πρόλαβε από το 22 στο 23 και έριξε την Ελλάδα 8 θέσεις κάτω στον πίνακα διαφθοράς cpi.
@CimbrianMarius Κανένα δίκτυο δεν συγκρίνεται με αυτό της Ιαπωνίας αδελφέ. Είναι αλλού οι άνθρωποι αυτοί. Στο δίκτυο με τα τραίνα υψηλών ταχυτήτων, εδώ και 60 χρόνια δεν είχαν ούτε ένα θάνατο από σύγκρουση ή εκτροχιασμό.
@Giannis726523 Και να μην υπήρχε βίντεο ή μα το έσβησαν.... , άμα υπάρχει θέληση, άπειρος χρόνος και κυβερνητικού επιπέδου ai, μπορεί να στο φτιάξει pixel by pixel.
@AnAthenianToLDN Είχαν τα συστήματα που έχουν στα τραίνα υψηλής ταχύτητας στην Ιαπωνία? Που εδώ και 60 χρόνια δεν είχαν ούτε έναν νεκρό από σύγκρουση ή εκτροχιασμό?
@BrachosIoannes1@gio_Kk23 Οχι αδελφέ, δεν είναι έτσι, ψάξε το. Εδώ προσπαθούσαν για πάνω από 2 χρόνια να το θάψουν. Οι δικοί μας παρακολουθούσαν μόνο, δεν άσκησαν διώξεις. Για αυτό μισούν την eppo. Γιατί τους χάλασε την συμφωνία ομερτά, που δεν ασκούσε ο ένας στον άλλο διώξεις
@angie22gr Όλα είναι πιθανά, όταν έχεις έναν ΠΘ που ο κουμπάρος του ήταν ο Γ. Μαλακος. Που ήταν στην φυλακή για απάτες εκατομμυρίων. Δεν έχετε όλοι σας κουμπάρους που έχουν κάνει φυλακή εεε?
@MsLouellaDeVil Όλα είναι πιθανά, όταν έχεις έναν ΠΘ που ο κουμπάρος του ήταν ο Γ. Μαλακος. Που ήταν στην φυλακή για απάτες εκατομμυρίων. Δεν έχετε όλοι σας κουμπάρους που έχουν κάνει φυλακή εεε?
341 Followers 8K FollowingI am a well-educated, passionate, romantic, hot, out-going and optimistic woman. I am not stingy with my love for my family, friends and the man I love. ❤️❤️❤️
182 Followers 3K Following🌸 Καλή καρδιά, θετικό μυαλό ✨
Λάτρης του καφέ ☕ | Λατρεύω τη μουσική και το μαγείρεμα 🎶🍳
Αναζητώ γνήσιες συζητήσεις και μια ουσιαστική σύνδεση ❤️
715 Followers 2K Following- Εκατό διαβάζω, μία γράφω
- "Απρόβλεπτος" με τους απατεώνες & τα πολιτικά παράσιτα
- Βία στη βία της εξουσίας και των απανταχού φασιστών
20K Followers 1K FollowingI am Greek speaking the truth. I may be wrong sometimes. Prove it to me with polite dialogue.
If you can't be polite when disagreeing you are 🚧.
5.2M Followers 548 FollowingFilmmaker. Writer. Citizen. Podcaster. Listen to "The Michael Moore Podcast” on Apple & Spotify. Sign-up for my free newsletter at https://t.co/VALHKq3b3O